Fa'afefea ona ausia le anti-corrosion i totonu o le potu feaveai

O nisi o uo o le a latou iloa o le pito i tua o fale feaveaʻi o isi tagata sa matua umi lava, o le a le tulaga?E tusa ai ma le anti-corrosion o le fale pusa, o vaega nei e tatau ona mulimulitaia ina ia ausia le faamoemoega o le anti-corrosion.O le a fa'asoa e le au gaosi fale feavea'i mea nei:

How to achieve anti-corrosion in the movable room

1. Uiga auala: O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina mo le fausaga uʻamea totonu ofale koneteinas.Talu ai e le mafai ona tetee atu i le maualuga o le vevela pe afai e valiina i fafo i totonu o le fale feaveaʻi, o le aʻafiaga o le anti-corrosion e le mafai ona maua ni aʻafiaga sili atu, ae o lona lelei o le tau o le upusii e maualalo, talafeagai mo le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina fale gaosi potu feavea'i.

2. Aluminum (zinc) faʻafefete faʻafefete faʻapipiʻi metotia faʻapipiʻi: O lenei auala e faʻafefe ai le faʻamaʻiina o loʻo i ai se galuega faʻafefeteina lelei tele pe a faʻatusatusa i le auala faʻapipiʻi.E malosi le fetuutuuna'i i le fua faufale o fale feavea'i ma o le a le fa'aleagaina i lalo o tulaga maualuga o le vevela, o lea e talafeagai ai mo le fa'aogaina i fafo Le fa'aogaina o le fa'aogaina o fale gaosi oloa.

3. I le taimi o le faʻaaogaina mulimuli ane, e tatau ona teuina i totonu o se siosiomaga mama ma mama e puipuia ai le lanu uʻamea lanu mai le afaina i le siosiomaga.O le fola o le fanua e teu ai e tatau ona mafolafola, e leai ni mea malo ma ia lava le gafatia e ave ai uta ona o le tafia o faʻasalalauga eseese.

O le isi vaega o le ipu uʻamea lanu lanu fale e tatau ona tuʻuina i luga o paʻu paʻu, paʻu, puipui ma isi masini, ma o le fusi o loka e tatau ona faʻasaga i luga, ma e le mafai ona tuʻu saʻo i luga o le eleele poʻo luga o meafaigaluega felauaiga.O le ipu uamea e tatau ona teuina i totonu o se siosiomaga mago ma ventilated totonu, aloese mai le teuina tatala ma le teuina i nofoaga e faigofie i condensation ma suiga vevela tele.


Taimi meli: Aukuso-31-2021