Fa'atomuaga pu'upu'u ma uiga o falea'oga faumea

O le faleaoga fausaga uamea e masani lava ona faasino i le vaega autu o le tauaveina o uta e aofia ai le uamea.E aofia ai pou u'amea, u'amea u'amea, fa'avae fausaga u'amea, u'amea taualuga u'amea (o le mea moni, o le umi o le fale falegaosimea e fai si tele, fa'avae u'amea fausaga taualuga trusses), taualuga u'amea, maitau e mafai fo'i ona tausia puipui fausaga u'amea e puipui piliki .

Ona o le faʻateleina o le gaosiga o le uamea i loʻu atunuu, ua amata ona faʻaaogaina le tele o faleaoga fausaga uʻamea.Aemaise lava, e mafai ona vaevaeina i totonu o faleaoga fausaga uʻamea mama ma mamafa.Pe a faatusatusa i fausaga o isi mea, fausaga uʻamea e iai uiga nei:

Malosi maualuga ma mama mama.E ui lava o le mamafa o le sila e maualuga atu nai lo isi mea faufale, o lona malosi e maualuga tele.I lalo o le mamafa lava e tasi, o le fausaga uʻamea o loʻo i ai se mamafa mate laʻititi ma e mafai ona faia i totonu o se fausaga ma se lautele lautele.

Brief introduction and characteristics of steel structure workshop

O le palasitika o le sila e lelei, ma o le fausaga o le a le malepelepe faʻafuaseʻi ona o le faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo le mamafa o le vaega i lalo o tulaga masani.O le malosi o le uamea e sili atu ona fetuutuunai le fausaga i avega mamafa.

faatuatuaina

O le fausaga i totonu o le uamea e tutusa ma isotropic.O le faatinoga moni o galuega a lefausaga uameao loʻo i ai i se maliega lelei ma le faʻatatauga faʻatusatusaga faʻaaogaina, o lea e maualuga ai le faʻatuatuaina o le fausaga.

Solderability

Ona o le weldability o le uamea, o le fesoʻotaʻiga o fausaga uʻamea e matua faʻafaigofieina, ma e talafeagai mo le gaosiga o fausaga faʻalavelave faʻapitoa.

Tulaga maualuga o alamanuia i le gaosiga o fausaga uʻamea ma faʻapipiʻi

O le gaosiga o fausaga uʻamea e masani lava ona faʻatinoina i fale faʻapitoa faʻapipiʻi uʻamea, o lea o le gaosiga e faigofie ma saʻo.O vaega maeʻa e momoli atu i le nofoaga mo le faʻapipiʻiina, faʻatasi ai ma le maualuga o le faʻapotopotoga, faʻapipiʻi vave faʻapipiʻi ma le taimi puupuu o le fausiaina.

Malosi

O le fausaga i totonu o le uamea e matua mafiafia, ma pe a faʻafesoʻotaʻi e ala i le uelo, e tusa lava pe faʻafesoʻotaʻi e rivets poʻo faʻamau, e faigofie ona maua le faʻamalosi ma leai se leaka.

Tete'e afi

Pe a oʻo i le vevela o le sila i totonu ole 150 ° C, o le malosi o le uamea e suia laʻititi, o lea e fetaui lelei le fausaga uʻamea mo faleaoga vevela.Pe a sili atu le vevela i le 150°C, o lona malosi e faʻaitiitia tele.A oʻo i le 500-600t le vevela, o le malosi e toetoe lava a leai.O le mea lea, pe a tupu se afi, o le fausaga uʻamea e puupuu le taimi e teteʻe ai afi ma faʻafuaseʻi ona paʻu.Mo fausaga uʻamea ma manaʻoga faʻapitoa.Ia faia le fa'a'ese'esega o le vevela ma faiga fa'asao.

Tete'e a'a

O le uamea e faigofie ona ele i totonu o se siosiomaga susu, aemaise lava i totonu o se siosiomaga o loʻo i ai faʻasalalauga faʻaleagaina, ma e manaʻomia le tausiga masani, lea e faʻateleina ai le tau o le tausiga.


Taimi meli: Nov-22-2021