O a fa'afitauli lautele i le tulaga lelei o faleaoga fausaga uamea?

I tausaga talu ai nei, sa i ai le tele o faleaoga fausaga uʻamea, ma e fiafia foi le au gaosi e fau ma fausaga uʻamea.O a fa'afitauli lelei e masani ona tupu i falea'oga faumea?Seʻi o tatou vaai iā i latou.

Lavelave: O le lavelave o faʻafitauli lelei o le fausiaina o fale faʻaoga uamea e masani lava ona atagia i le tele o mea e mafua ai faʻafitauli lelei, ma o mafuaʻaga o faʻafitauli lelei e sili atu ona faigata.E tusa lava pe tutusa faʻafitauli lelei, o latou mafuaʻaga e eseese i nisi taimi, o lea o le auʻiliʻiliga, faʻamasinoga ma le faʻaogaina o faʻafitauli lelei e faʻateleina ai foi le lavelave.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona aliali mai taʻei uʻamea e le gata i le uʻamea uʻamea, ae faʻapea foʻi i le faʻafefe vevela o le uʻamea faavae, pe i luga o le uʻamea poʻo totonu o le uʻamea.O le ta'e e mafai ona tutusa pe sa'o i le uelo, ma o le ta'e e mafai ona malulu pe vevela.O le le sa'o o le filifilia o mea uelo ma mua'i fa'avevela po'o le vevela o le uelo e iai fo'i ni mafua'aga.

Faʻalavelave: O le ogaoga o faʻafitauli lelei o le fausiaina o le fale faigaluega uamea e faʻapea: e aʻafia ai le sologa lelei o le alualu i luma o le fausiaina, mafua ai le tuai i le taimi o le fausiaina, faʻateleina o tau, matua mafua ai le paʻu o le fale, mafua ai le faʻaleagaina, gau o meatotino ma a'afiaga agafesootai leaga.

Fesuiaiga: O le tulaga lelei o le fausiaina o le fale faigaluega uamea o le a atiaʻe ma suia faʻatasi ma suiga i fafo ma le faʻalauteleina o le taimi, ma o le a faasolosolo malie ona faʻaalia le lelei o faaletonu.Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai ni taʻe e aunoa ma se taʻe i totonu o le uelo ona o suiga i le faʻamalosia o le uʻamea o vaega uʻamea: a maeʻa le uʻamea, e tuai ona taʻe ona o le gaioiga o le hydrogen.Afai e mamafa tele le tagata mo se taimi umi, e tatau ona punou le faaofuofu pito i lalo ma faʻaleagaina, ma mafua ai lamatiaga natia.

Faʻateleina faʻalavelave: Talu ai o fale faʻaonaponei i loʻu atunuu e masani lava o fausaga sima, o pule ma tekinisia o loʻo galulue i le fausiaina o fale e le masani i le gaosiga ma le tekinolosi faufale o fausaga uʻamea, ma o tagata faufale faufale e masani lava o tagata faigaluega mai fafo, leai ni metotia faʻasaienisi mo fausaga uʻamea. .O lo'o fa'ailoa mai o fa'alavelave fa'afuase'i e tula'i mai i le taimi o le fausiaina.


Taimi meli: Feb-17-2022